Çocuklara kışlık kıyafet dağıttık

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kucak açmayı dert edindik. Soğukların yaklaştığı bugünlerde çocuklarımız üşümesin onları sıcacık tutacak kıyafetlere kavuşsun istedik. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağlı Hayır Çarşımız ve Türk Kızılayı Tekkeköy İlçe Temsilciliğimiz bugün böyle güzel bir işe imza attı. Birbirimizle uyum içinde eksiklerimizi tamamlayarak yine bir hayra vesile olmanın mutluluğu içindeyiz. Bugün İlçe Kaymakamımız Dr. Polat Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Uzunlar ile birlikte çocuklarımıza kışlık mont, ayakkabı, kıyafet dağıtımında yer aldık. Onların mutluluklarına ortak olduk. Bu mutluluğa vesile olan hayırseverlerimize teşekkürü borç biliriz. Kışlık kıyafet yardımlarımızı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmayı sürdüreceğiz.