19 Mayıs Aile Sağlığı Merkezimiz açıldı

İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar, İl Sağlık Müdürümüz Dr. öğretim üyesi Muhammet Ali Oruç ve protokol üyelerimizin katılımıyla Tekkeköy 19 Mayıs Aile Sağlığı Merkezimizin açılışını yaptık. İlçemizde daha hızlı, daha iyi, kaliteli, kesintisiz ve randevu sıkıntısı yaşamadan sağlık hizmeti vermek maksadıyla ilk etapta 3 hekimle hizmet vermeye başlayan ve önümüzdeki günlerde 5 hekim ile sağlık hizmeti vermeye devam edecek olan 19 Mayıs Aile Sağlığı Merkezimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Sağlık alanında yaşanan büyük bir ihtiyacı daha böylelikle ortadan kaldırmış olduk. İnşallah 2023 yılında da hizmete başlayacak olan ve tüm şehrimize sağlık alanında hizmet verecek olan 250 Yataklı Tekkeköy Devlet Hastanemiz ile sağlık alanında adından söz ettirecek bir ilçe olacağız.